Croatian(HR)English (United Kingdom)

PostHeaderIcon Kroatien Insel Urlaub

Kroatien Urlaub Insel Vis 03 - KleomensKroatien Insel Urlaub

PostHeaderIcon O stranici "VIRTUAL BRAČ"

Web stranica "VIRTUAL BRAČ" dio je pilot projekta "VIRTUALNI PRIKAZ HRVATSKIH OTOKA" nastao u suradnji poduzeca Kleomens d.o.o. iz Zagreba i nagrađivane turističke stranice Croatiatouristcenter, uz nesebičnu pomoć poduzeća Se-Mark d.o.o. iz Zagreba i proizvođača profesionalne foto opreme Olympus, s predstavništvom u Zagrebu, koji su nam omogućili da s profesionalnom Olympus opremom napravimo sve fotografije prikazane na ovim stranicama.

Želja nam je bila prikazati hrvatske otoke, pa tako i otok Brač na nešto drugačiji način nego je on prikazan na svim drugim, već postojećim web stranicama, a to je prikaz pomoću interaktivnih 360° panoramskih fotografija, na kojima se posjetitelju na posebno interesantan način prikazuju ljepote samog otoka.

Uz to, na stranici su dane i fotogalerije mjesta koje je prikazano interaktivnim 360° panoramskim fotografijama, kako bi se posjetitelju još bolje i ljepše prikazala ova posebna turistička destinacija.

Budući da se radi o pilot projektu, u ovoj fazi realizacije obrađen je samo sam grad Supetar.  Vjerujem da će postojati interes da se ovaj projekt privede kraju, pa da se cijeli otok snimi i prikaže na ovakav poseban način.

Drugi dio pilot projekta "VIRTUALNI PRIKAZ HRVATSKIH OTOKA" je web stranica "VIRTUAL VIS", na kojoj je također na odgovarajući način prikazan samo jedan grad, i to grad Vis - www.virtual-vis.com.hr

Vjerujemo da ćemo na ovaj način dodatno pomoći razvoju hrvatskog turizma i prikazati svim možebitnim posjetiteljima ljepote naših otoka na jedan drugačiji način, i da će u bliskoj budućnosti cijeli otok Brač, otok Vis, kao i ostali naši otoci biti prikazani namjenskim fotogalerijama i interaktivnim 360º panoramskim fotografijama.

Do tada, srdačno Vas sve pozdravljamo, želimo Vam ugodan boravak i odmor na otoku Braču, a ukoliko Vam se ovakav prikaz sviđa, i željeli biste i druge dijelove otoka Brača, kao i drugih hrvatskih otoka vidjeti na ovakav način, dajte nam svoj "glas" na našoj Facebook stranici - Virtualni prikaz hrvatskih otoka".

 

Kleomens d.o.o.

Napomena:

Sve fotografije prikazane na ovim stranicama autorsko su djelo poduzeća Kleomens d.o.o., osim reljefnih prikaza, koji su preuzeti s javno dostupnih Google stranica. Tekst je preuzet s otvorene elektroničke enciklopedije Wikipedija, pa s obzirom na to poduzeće Kleomens d.o.o. ne jamči niti ne odgovara ni u kom obliku za apsolutnu točnost navedenih podataka.

 
Nominirana-ikona-VWT100_2012
VT_logo
P8131220_menu
Virtual_Vis_logo_200
Mediteran-AsItWas
Google maps prikaz

maps_logo

Glavni pokrovitelji projekta "Virtual BRAČ"
                         ctc            Logo_Mali             Se-mark         olympus          SM_Banner_300